Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی کاراته کشورمان که با بانوان آسیب‌دیده اجتماعی کار می‌کند گفت: شرایط کار کردن با این گروه بسیار سخت است،.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ نسرین حیدرنژاد، مربی کاراته کشورمان که با بانوان آسیب‌دیده اجتماعی کار می‌کند، در خصوص فعالیت‌های خود با این گروه به خبرنگار برنا گفت: 12 شهریور 98 کار خود را با بچه‌های آسیب‌های اجتماعی آغاز کردیم، یکسری از این بانوان اعتیاد داشتند، یکسری دیگر هم مادرانشان اعتیاد داشتند و خودشان بچه‌های آسیب بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت‌مان را دقیقا از سه نفر شروع کردیم بعد توانستند اعتماد کنند و تعداد بیشتر شد. شرایط کار کردن با این گروه بسیار سخت است، حوصله و صبوری می‌خواهد که باید آن  را از قبل در خودم پرورش می‌دادم. من از سن 18 سالگی کار مربیگری می‌کنم اما اولین بار است که در حوزه آسیب‌های اجتماعی مشغول فعالیت هستم.

وی ادامه داد: کار کردن با بچه‌های آسیب بسیار سخت و متفاوت است، شاگردان دیگر خودشان خواستند، آمدند و برای کلاس پول می‌دهند اما اینجا ما از بچه‌های آسیب‌دیده خواسته‌ایم که ورزش کنند. در این کلاس‌ها چیزی به اسم فشار نداریم و باید طوری با آن‌ها رفتار کنیم که خوش‌شان بیاید و باور کنند که حال‌شان را خوب می‌کنیم. بعد از مدت‌ها کار کردن، به این نتیجه رسیدند که می‌توانند خودشان را باور داشته باشم. من دوماه با آن‌ها کار کردم، پس از آن مسابقاتی در تهران داشتیم که به آن‌ها کمربند دادیم. خداراشکر در مسابقات عالی ظاهر شدند خصوصا در بخش کاتا عالی بودند. در مبارزه هم خوب بودند ولی چون فقط دو ماه بود که کار می‌کردند، آن چیزی که من می‌خواستم نشد.

حیدرنژاد اظهار داشت: آن‌ها نمی‌توانند آن خشمی که درون‌شان است را روی کیسه یا در مبارزات‌شان انجام دهند، آن‌ها تازه دارند به این باور می‌رسند، خشمی که در درون و از بدی‌های روزگار داشتند را میتوانند با مبارزه کردن و حتی کاتا رفتن تخلیه کنند. اوایل اصلا به دروس توجه نمی‌کردند، الان هم که 22تا شاگرد دارم، چند نفری از آن‌ها سیگار می‌کشند و باعث می‌شود نفس کم بیاورند. دو شاگرد خواهر دارم که در مسابقات مبارزه عنوان اول و دومم را به دست آوردند، همیشه گفتم می‌توانند مثل خواهریان منصوریان باشند فقط باید به این خودباوری برسند که می‌توانند بهترین باشند.

مربی کاراته کشورمان اضافه کرد: تا قبل از شیوع ویروس کرونا، وقتی که به مسابقات رفتند و کمربند گرفتند، انگیزشان کاهش پیدا کرد، من هم نیامدم آن‌ها را امر و نهی کنم. وقتی کرونا آمد یک تلنگر به آن‌ها وارد شد و به این فکر افتادند که ممکن است من دیگر نباشم یا این کاراته نباشد. با شروع دوباره تمرینات خصوصا از نظر روحی تغییر کردند و قوی شدند. آن‌ها یاد گرفتند که چگونه با وسوسه‌های‌شان مقابله کنند، این خیلی برای من مهم است. ما در سبک کیوکوشین اروپا کار می‌کنیم، چند نفر از این بچه‌ها تا 13 خرداد 99 کمربند دومشان را به رنگ آبی گرفتند، همچنین یکی از آن‌ها که دو ماه و نیم بود کار می‌کرد، کمربند قرمز خود را گرفت. باقی بچه‌ها که 6 نفر هستند ان‌شاءالله تا یک ماه دیگر کمربند قرمز می‌گیرند. 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی کاراته بچه های آسیب کار کردن بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند

معاون استاندار ایلام گفت: به دلیل استمرار حضور دانش‌آموزان در مدرسه، برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه خودکشی و ارتقای سلامت روانی و اجتماعی در مدرسه اهمیت دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمدسبحان حسنی در نشست هیئت اندیشه‌ورز با موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه خودکشی با تاکید بر اینکه امیدآفرینی و تزریق امید مهم‌ترین نیاز امروز جامعه است چراکه موجب آرامش و تقویت ارزش‌های اجتماعی می‌شود، اظهار کرد: رسانه‌ها و معلمان می‌توانند با ظرافت خاصی در پیشگیری از خودکشی به عنوان یک معضل اجتماعی اثرگذار باشند.

وی افزود: به دلیل استمرار حضور دانش‌آموزان در مدرسه، برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه خودکشی و ارتقای سلامت روانی اجتماعی در مدرسه اهمیت دارد.

معاون استاندار ایلام با بیان اینکه فقر و آسیب‌های اجتماعی و نبود آموزش در اقدام به خودکشی بسیار مؤثر است، خاطرنشان کرد: به‌رغم تمام تحقیقات و بررسی‌ها، مردم از دانشگاهیان و صاحب‌نظران و مدیران مرتبط با این حوزه انتظار دارند تا از خودکشی پیشگیری شود.

به گزارش ایمنا، اعضای هیئت اندیشه‌ورز متشکل از محققان و اساتید دانشگاه‌ها در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص کاهش آسیب‌های اجتماعی ارائه دادند.

کد خبر 751607

دیگر خبرها

  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • کسب ۱۲۹ رتبه توسط دانش آموزان در جشنواره نوجوان سالم
  • تشکیل قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی
  • تحلیلی راهبردی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • تحلیلی راهبردی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی
  • پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسایل مهم و محوری در ایلام است
  • دشمنان به دنبال ضربه به هیات‌های مذهبی هستند
  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد